Darnó-Hús

Csak olyan termék hagyhatja el üzemünk területét, amelyet legkedvesebb barátunknak is jó szívvel ajánlunk.

Hatodik Magyar Termék Nagydíját vehette át a Darnó-Hús!
Magyar Termék Nagydíjat kapott a Darnói Disznótoros és Darnói Turista termékcsalád

A Darnó-Hús újabb termékcsaládjai érdemelték ki a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet. Az elismerést a Magyar Gazdaság Ünnepén, az Országház Felsőházi Termében a minap vehették át a cég vezetői.

076.JPGDarnói díjátvevő csapat! :)

Hazánk legrangosabb minősítő rendszere, a Magyar Termék Nagydíj Pályázat győzteseit 2017-ben 20. alkalommal hirdették ki. Az immár húsz esztendős objektív minősítési rendszer kitüntetettjei azon vállalkozások és személyek, akik tevékenysége vagy megvalósított produktuma magas hozzáadott értéket képvisel kereskedelmi és társadalmi tartalmában egyaránt, így ez a kis családi vállalkozásból kinőtt húsüzem méltán lehet büszke, hogy idén újra bizalmat szavaztak a Szigetköz ízeinek.

nagydij_magyar_kisebb.jpg

Magyar Termék Nagydíj védjegy logója

 Ez idáig a Darnó-Hús minden pályázott terméke sikerrel vette az akadályt és elnyerte a kitüntető címet. Nem is kell ezen csodálkozni, hiszen a Darnózseliben található üzemet egy család irányítja, és felügyeli még a legapróbb mozzanatot is. Talán ez a sikerük záloga. Mindenki ismeri azt az érzést, mikor egy többfogásos ebédet szolgálunk fel a családunknak, vagy épp csak egy gyors rántottát sütünk munka után a párunknak, de mindezt szívvel-lélekkel és a legnagyobb odafigyeléssel tesszük. Ugyanezt az alázatos munkát hajtja végre nap mint nap a Darnói Húsüzem összes dolgozója, akik nem kötnek kompromisszumot, ha minőségről van szó.

Adott egy olyan magyar vállalkozás, aki – időt és pénzt nem kímélve – végre figyel a vásárlóira, és arra, mi mit teszünk gyermekeink elé az asztalra.

A Darnó-Hús több szempontból is kiemelkedő munkát végez ebben a mai piacorientált társadalomban: céljuk, hogy mi vásárlók, olyan minőségi termékeket emeljünk le a boltok polcairól, amelyek a finom ízek mellett megfelelő tápértékkel rendelkeznek és a lehető legkevesebb adalékanyag hozzáadásával készülnek. Munkájuk gyümölcse, hogy belecsempésszék mindennapi életünkbe a szigetközi ízek varázsát, amely már nem csak a kiváltságosoknak adatik meg, hanem minden olyan húskedvelőnek, aki a terméküket választja.

disznotoros_sult06.JPG

Darnói Disznótoros termékcsalád
(Darnói Véres Hurka, Darnói Májas Hurka, Darnói Sütőkolbász)

Ha mindez nem lenne elég ahhoz, hogy gyorsan rohanjunk a boltba és a húspultból Darnó kolbászt kérjünk, akkor ne felejtsük el azt a tényt, hogy idén újra két termékcsaláddal nyert díjat az üzem: a Darnói Disznótoros és a Darnói Turista családokkal.

teli_turista_03.JPG _mg_0514.jpg

Darnói Turista termékcsalád
(Darnói Téli Turista, Darnói Sajtos Turista)

A 100% magyar tulajdonban lévő húsüzem, alázatos munkával olyan kis családi vállalkozásból nőtte ki magát, amely példaértékű lehet minden hazai gyártó,- és szolgáltató cégnek.

img_3925.JPGIdei Magyar Termék Nagydíjaink! :)

Ha Ön is a minőségre szavaz, akkor válassza a Darnó-Hús termékeit!

A bejegyzés trackback címe:

https://darnohus.blog.hu/api/trackback/id/tr9812960453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

11083854_759294404167138_882433186982972143_n.jpg

Történetünk:

Vállalkozásunk története 1989-re nyúlik vissza, több mint két évtizede gyártunk húsipari temékeket. Az első időkben a környékbeli öreg böllérektől tanultunk, természetesen a receptúráink azóta a vásárlók igényeinek megfelelően fejlődtek, de az üzemben készülő termékek ízvilágát azóta is a hagyományos szigetközi receptek határozzák meg.

süti beállítások módosítása