Darnó-Hús

Csak olyan termék hagyhatja el üzemünk területét, amelyet legkedvesebb barátunknak is jó szívvel ajánlunk.

Darnó-Hús a legjobb női kézilabda győztesek hátterében

image009.jpg

A Darnó-Hús mindig is nagy támogatója volt az egészséges életmódnak, táplálkozásnak és nem utolsó sorban a sportnak.

Ezért is vettük nagy örömmel, amikor az EU-FIRE Mosonmagyaróvár csapata megkeresett minket és együtt tudtunk működni.

Hiszen a sportklub korábban elindított egy olyan kezdeményezést, ahol minden hazai mérkőzést egy helyi, vagy környékbeli vállalkozás, magánszemély támogathat. Jelen esetben a Darnó-Hús vállalta ezt a feladatot.

Nagy örömmel támogattuk a bajnokavató mérkőzést és köszönjük a lehetőséget, hogy még a kezdődobást is nekünk ajánlották fel, amelyet büszkén végzett el alapítónk és tulajdonosunk, Dr. Kovács Péter.
image003.jpg
A szezon utolsó NB I/B-s mérkőzésén, az EU-FIRE Mosonmagyaróvár magabiztos győzelmet aratott, mely alkalommal a VKL SE Győrt 40-17-re múltra felül. Az MKC-s lányok feltették a koronát a szezonbéli teljesítményükre. A Mosonmagyaróvár aranyérmesként zárt, így a következő szezontól ismét az első osztályban szerepelhet.

A helyszín Mosonmagyaróváron volt az UFM Arénában, körülbelül 1.000 nézővel, ahol a mérkőzés végén mindkét csapat vezetőedzője is nyilatkozott.
image011.jpg
Bognár Róbert, az EU-FIRE Mosonmagyaróvár vezetőedzője: „Egy ilyen klubnál, egy ilyen csapattal dolgozni maga a mennyország. Ezekért a pillanatokért érdemes kézilabdázni. Nagyon boldog vagyok! A mai mérkőzés kötelező feladat volt, amit jól megoldottunk. Szép szezonunk volt, és ezért sokat tettünk. Én és a csapat is már előre tekintettünk, várjuk az új kihívásokat az első osztályban."

Csomor Tibor, a VKLSE Győr vezetőedzője: „Nem volt jó szezonunk, sajnálom, hogy kiestünk. Sokat tanultunk ebben az évben, és az is biztos, hogy minél hamarabb szeretnénk visszajutni az NB I/B-be."

 De kifejtette gondolatait a győztes csapat két játékosa és a Rába ETO Club nemzetközi igazgatója is:

Oláh Bella, az MKC kapusa: „Nagyon boldog vagyok, hogy ennek a sikernek én is részese lehetek. Amikor lehetőséget kaptam, igyekeztem mindig a maximumot nyújtani. Szerencsére sokat tanultam Scholtz Anditól és Dányi Bernitől is, amit kamatoztatni tudok a jövőben."

Bardi Fruzsina, az MKC játékosa: „Nehéz volt erre a mérkőzésre felpörögni, hiszen tudtuk, hogy a kieső csapat érkezik hozzánk. Ugyanakkor komolyan vettük ezt a meccset is, végig küzdöttünk. Meg lett a kemény munka gyümölcse, kezünkben az aranyérem. Már az év elejétől arra készültünk, hogy bajnokok leszünk. Fantasztikus érzés átélni mindezt ilyen különleges közönség előtt. Nekünk van a legjobb szurkolótáborunk!"

Zsiray László, a Rába ETO Futsal Club nemzetközi igazgatója: „Először nézhettem élőben az MKC mérkőzését, nagyon jól éreztem magam. A mosonmagyaróvári szurkolók híre már elért Győrbe is, nem is csalódtam, fantasztikus volt a hangulat. Gratulálok a lányoknak az ETO nevében is!"

Emellett az MKC-s lányok judo edzője, a csapat születésnapos szurkolója, Heller József – Yoko – végezte el a mérkőzés második kezdődobását.

A hangulatról az estén a Theatrum Ad Flexum művészei gondoskodtak, valamint fellépett a zseniális En L'air tánccsoport is.
image006.jpg
A mérkőzés szünetében egy ünnepélyes ajándék átadásra is sor került. Az UFM Egyesült Habanyaggyártó Bt., valamint a Moson Megyei Nők Egyesületének köszönhetően egy POWERHEART G5AED típusú defibrillátort, és annak tárolására alkalmas fali kabint vehetett át az UFM Aréna ügyvezető igazgatója, Válint Angéla és az MKC elnöke Horváth Cs. Attila.

A bajnok lányok pedig a mérkőzés után átvehették a jól megérdemelt aranyérmeket is. Először a megyei felnőtt bajnokságot nyert ifjúságiaknak, majd ezt követően az NB I/B-s lányoknak adták át.
image008.jpg
Reméljük a lányok tetszését elnyerték azok a Darnói Desszertkolbászok is, melyeket az aranyérem mellé kaptak ajándékba. 

Az egész este fantasztikus hangulatban telt, mely a végén tűzijátékkal zárult.
image010.jpg
Mi nagyon jól éreztük magunkat, remek meccset láttunk, és szívesen tettünk eleget a megkeresésnek.


Bízunk benne, hogy az NB1-ben is együtt tudunk működni, és abban is, hogy a lányok ugyanilyen sikeresen fogják venni az akadályokat, mint eddig.
A Darnó-Hús nevében még egyszer gratulálunk a Bajnokcsapatnak!

 

Üdv,

A Darnó-Hús csapata

Itt megtekinthető a videó, mely a helyszínen készült:
https://www.youtube.com/watch?v=-Mzaqm-Ks-Y

 

Social Media felületeink:
Facebook
https://facebook.com/DarnoHus/
Instagramhttps://www.instagram.com/darnohus/
YouTubehttps://www.youtube.com/channel/UC_I-oF1oszlG8C7l4cEnWnQ

A bejegyzés trackback címe:

https://darnohus.blog.hu/api/trackback/id/tr5714022292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

11083854_759294404167138_882433186982972143_n.jpg

Történetünk:

Vállalkozásunk története 1989-re nyúlik vissza, több mint két évtizede gyártunk húsipari temékeket. Az első időkben a környékbeli öreg böllérektől tanultunk, természetesen a receptúráink azóta a vásárlók igényeinek megfelelően fejlődtek, de az üzemben készülő termékek ízvilágát azóta is a hagyományos szigetközi receptek határozzák meg.

süti beállítások módosítása