Darnó-Hús

Csak olyan termék hagyhatja el üzemünk területét, amelyet legkedvesebb barátunknak is jó szívvel ajánlunk.

A cég szíve – A Darnó család

Azt látjuk, hogy manapság Magyarországon még mindig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy egy cég milyen háttérrel, múlttal rendelkezik. A „háttér” a mi vonatkozásunkban azt jelenti, hogy kik állnak a piacon lévő vállalkozás mögött, mekkora ez a vállalkozás és honnan származik. Külföldi tulajdonosi kör, vagy 100%-ban magyar? Családi vállalkozásként működik, vagy több tulajdonosa van? Multinacionális cég, esetleg kisebb vállalkozás?

hatter_1.jpg

A „múlt” alatt pedig azt értjük, hogy akár már régóta a piacon van, vagy nemrég működő cég, talán mostanában nyitott új vállalkozást. De ide sorolhatjuk azt is, hogy egy vállalkozás mennyire megbízható, milyen minősítései vannak, kik az ügyfelei, a terméke vagy a szolgáltatása jó-e annyira, hogy nyugodt szívvel vásároljunk tőle, használjuk/fogyasszuk, amit ő kínál.

Ezért is gondoljuk azt, hogy ezen általunk meghatározott két definíciót illetően, konkrétan kommunikáljuk, hogy mi, a háttér és múlt vonatkozásában hova pozícionáljuk magunkat.

a_csalad_1.jpg

Mi 100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozás vagyunk, ahol a családunk minden tagja, a vállalkozás és a kollégáink is, az ügyfeleink és a lakosság miatt kelnek fel, napról-napra, hétről-hétre.

Méretünkből adódóan a kis- és középvállalkozások kategóriájába sorolhatóak vagyunk, melyhez tartani is szeretnénk magunkat, hiszen megállapításaink szerint, így tudjuk folyamatosan biztosítani azt a színvonalat, amivel minőségi, házias jellegű termékeket tudunk előállítani.

1989_1.jpg

A cég múltja 1989-re vezethető vissza, mikor az eredeti ötletünk jött, de mai működésünk alapjait 1995-ben fektettük le, Darnózseliben. Az út hosszú és kacskaringós volt, amíg eljutottunk a mai színes és többek között 25 Magyar Termék Nagydíjas termékünket is tartalmazó kínálatunkhoz.

Vágtunk erdőt, fűrészeltünk gerendákat, szállítottunk betont, fizettünk 36%-os kamatot, sőt még zálogházban is jártunk…

De mostanra elmondhatjuk, hogy széles termékpalettával, magas szintű minőségbiztosítási tanúsítványokkal, társadalmi felelősségvállalással és a környezetvédelem irányába tett erős célkitűzésekkel működünk.

minoseg_es_kornyezetvedelem.png

 Emellett a legbüszkébbek a 48 fős darnói csapatunkra vagyunk, melyből 7 fő az, aki a családunk tagja is egyben, mely tovább mélyíti a céges kötelékeket.

a_csalad2_1.jpg

A vállalkozásban dolgozik:

  1. A képen látható (balról-jobbra sorrendben): 
  2. Ifj. Kovács Péter - közgazdász-hentes és brandépítő
  3.  Bodics Péter - A Séf
  4.  Kovács Bálint - közgazdász-hentes a cég kontrolling szakértője
  5.  Kovács Eszter - A mi „hostess princessünk”
  6.  Dr. Kovács Péter - „ A doktor- hentesmester”
  7.  Kovács János - a „tapasztalat bank” tulajdonosa
  8.  Kovácsné Mészáros Eszter - „pénzügyi felügyelő”
  9.  Kovács Nándor - az üzem „Pavlics Ference”
  10.  Kovácsné Tolnai Ildikó - a másik pénzügyes „sasszem”

A jövőnk generációja pedig a tulajdonos, Dr. Kovács Péter két fiának – Ifj. Kovács Péter és bátyja, Kovács Bálint – kezében lesz, az új kor és a fiatal gondolkodás lehetőségeivel

További érdekességek rólunk, az alábbi linken elérhetőek: http://darno-hus.hu/rolunk/

Amennyiben tetszett a blogcikkünk, akkor kövess minket Facebook-on, Instagram-on és Youtube-on egyaránt!

A bejegyzés trackback címe:

https://darnohus.blog.hu/api/trackback/id/tr1213788734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

11083854_759294404167138_882433186982972143_n.jpg

Történetünk:

Vállalkozásunk története 1989-re nyúlik vissza, több mint két évtizede gyártunk húsipari temékeket. Az első időkben a környékbeli öreg böllérektől tanultunk, természetesen a receptúráink azóta a vásárlók igényeinek megfelelően fejlődtek, de az üzemben készülő termékek ízvilágát azóta is a hagyományos szigetközi receptek határozzák meg.

süti beállítások módosítása