Darnó-Hús

Csak olyan termék hagyhatja el üzemünk területét, amelyet legkedvesebb barátunknak is jó szívvel ajánlunk.

Tudás teszi a mestert?
  1. március közepén, lehetősége volt részt venni a vezetői csapatnak, egy két napos céges tréningen.

Mondhatjuk, hogy rendszeresen részt veszünk hasonló tudásszerzési- és csapat összekovácsoló napokon, ahol újabbnál újabb információkhoz jutunk, mellyel ki-ki jobbá tud válni a saját szakterület.

webcim1.jpgManapság, aki nem fejlődik és tanul, az nehezebben tud lépést tartani a világgal, így elengedhetetlen, hogy új technikákat és eszközöket tanuljunk meg a világból.

A tréningen a vezetőségből 6 fő volt jelen, illetve hetedikként a tréner. Ez egy zárt csoportos, intenzív tanulás volt, mely gyakorlati példákkal és elméleti részekkel is kiegészült.

webcim3.jpg Mi is azt valljuk, hogy a „Tudás teszi a mestert.” Hiszen minden gyakorlati megvalósítás alapját egy korábban megszerzett tudás eredményezi, főleg a mi szakmánkban. Természetesen, ha az információkat nem tanulja meg valójában az ember, akkor sajnos az ilyen tréningek csak elvesztegetett időt jelentenek. Tehát fontos, hogy az ott hallottakat és átbeszélteket, utána pontosan megtanuljuk.

A megtanulás után jön a gyakorlati fázis. Hiszen rendben, hogy tudunk valamit elméleti szinten, de a legfontosabb, hogy minden megtanult témát gyakorlatba ültessünk, melyből kézzel fogható eredmények lesznek. Például elégedettebbek lesznek az üzleti partnereink, jobb lesz az ügyfélszolgálatunk, gyorsabb a kiszállításunk.

webcim2.jpg Mivel nagyon lényeges számunkra, hogy folyamatosan fejlődjünk, növekedjünk, így az oktatás célja az volt, hogy minél szélesebb körhöz, minél nagyobb számban tudjuk eljuttatni termékeinket.

Kiemelkedő kérdés, hogy partnereink kiszolgálása zökkenőmentes legyen, szakmai informálása pedig teljes körű. Többek között ezekhez a témákhoz kaptunk támogatást.

 

Itt nézhető egy kis videó, mely a tréningen készült:

 

További elérhetőségek rólunk pedig az alábbi felületeken: Facebook, Instragram, YouTube.

A bejegyzés trackback címe:

https://darnohus.blog.hu/api/trackback/id/tr2413769660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

11083854_759294404167138_882433186982972143_n.jpg

Történetünk:

Vállalkozásunk története 1989-re nyúlik vissza, több mint két évtizede gyártunk húsipari temékeket. Az első időkben a környékbeli öreg böllérektől tanultunk, természetesen a receptúráink azóta a vásárlók igényeinek megfelelően fejlődtek, de az üzemben készülő termékek ízvilágát azóta is a hagyományos szigetközi receptek határozzák meg.

süti beállítások módosítása