Darnó-Hús

Csak olyan termék hagyhatja el üzemünk területét, amelyet legkedvesebb barátunknak is jó szívvel ajánlunk.

„Hogy kaptam meg az Év Üzletembere díjat?” - Dr. Kovács Péter a Darnó-Hús tulajdonosának őszinte vallomása...

„ A vállalkozásunk élete már 3 generációra tekint vissza. Ez nagyszerű dolog, hiszen azt gondolom, azért születünk a Földre, hogy éljünk, alkossunk és maradandót hagyjunk hátra. Persze elsőnek mindez magas röptű gondolatnak tűnhet, viszont ha mélyebbre tekintünk, akkor számomra a legfontosabb értékeket az alábbi pár pontban összefoglaltak jelentik:

  • család
  • barátok
  • kollégák
  • alázat
  • példakép
  • köszönet

 Ezek az értékek, a Darnó-Hús üzletpolitikájában is visszatükröződnek. Minden vállalkozás, márka és nagyszerű termék, érző és szerető emberek munkája. Nincs ez másként nálunk sem, így amit a magánéletemben vallok, az látható a Darnó-Húsnál is. az_ev_vallalkozoja.png

Dr. Kovács Péter, Az Év Üzletembere 2017. díjátadó

Sokan kérdezik tőlem, hogy mit szeretnénk a jövőben. Egyszerűen azt szoktam mondani, hogy egészséges termékekkel ellátni a vásárlóinkat. Ez az ami motivál, amit tanultam a szüleimtől és amit a fiaimnak is átadok.

 Amit mi eladunk, azt emberek készítik. Magyarországon egyre több iparágat gépiesítenek, viszont mi a kollégáink szaktudásában és a két kezük által készített termékek minőségében hiszünk. Persze ahhoz, hogy egyre több embert kiszolgálhassunk, különböző folyamatokat próbálunk optimalizálni és egyszerűsíteni, ezzel megkönnyítve az üzemben dolgozók mindennapjait, de továbbra is a házias jellegre törekszünk. legjobb.jpg

A Darnó Hús csapata munka közben, Darnózseli

Nagy megtiszteltetés volt számomra, mikor az én nevemet mondták be a mikrofonba. Többször szerepeltem már kamera előtt, emberek előtt, viszont mindig örömmel tölt el, ha elismerik azt amit csinálunk. Mivel ezek újabb, külső visszacsatolások, melyek azt erősítik, hogy amit teszünk az jó és szolgálja az embereket, magyarán értéket teremtünk.

 Az én hitvallásom az, hogy tanuljunk. Ugyanis a tanulás ad új impulzusokat a hétköznapokban, általa tudunk folyamatosan fejlődni és új dolgokat kitalálni, ráadásul nem csak az üzletben, hanem a magánéletben is nagyon jól jön.

 Erre nevelem fiaimat is, akik a cég vezetésének operatív részében nagyszerűen járnak el, és van, amikor én tanulok tőlük.

Ifj. Kovács Péter az egyetem elvégzése után, nagyjából 1 éve dolgozik főállásban a családi vállalkozásnál. Főként a marketing tevékenységekért felel, de nagyjából az összes a cégen belül fellelhető pozícióba beugrós. Ha kell akkor a gyártásba is be tud állni, ha kell csomagol, ha kell kiszállít. Az elmúlt években sokat tanult az üzemben, gyakorlatra tett szert a posztokon, és több ezekkel a tevékenységekkel kapcsolatos képesítést is szerzett, tehát képzett is a fent említett szerepkörökre.

 Akár csak idősebb testvére Kovács Bálint, aki nem rég fejezte be közgazdasági tanulmányainak mesterképzését a budapesti Corvinus Egyetemen, és jelenleg ő foglalkozik a nálunk gyakorlati idejüket töltő hentes tanulók képzésével, valamint szintén beugrós a legtöbb pozícióra, hiszen öccsével együtt tanulták a különböző szakmákat.
Mindketten szeretnének besegíteni a családi vállalkozásba, és abszolút perspektívaként lebeg előttük, hogy tovább vigyék, és még nagyobbá tegyék azt.

 A vállalkozásunk 100%-ban magyar tulajdonban van, ezt meg is akarjuk őrizni, hiszen így tudunk hitelesek maradni a vásárlóink szemében.

 A családban dolgozik még édesapám, testvérem és természetesen feleségeink is. Együttesen abban bízunk, hogy unokáink is megtanulják azt a mesterséget, amit még az 1980-as évekből hozunk. Így a jövő generációjának is tudunk olyan, a modern korra formált, eredeti recept alapján készült termékeket kínálni, amelyek jobbá és egészségesebbé teszik a mindennapjaikat.

 Hálásak vagyunk a kollégáinknak, a vásárlóinknak és nagy megtiszteltetés számomra, hogy én kaptam ezt a díjat, és az Év Üzletemberének választottak! Viszont fontos látni, hogy ez együttes eredmény, közösen értük el mindezt!

 A legfontosabb az, hogy minden cselekedetünket a szeretet vezérelje. Ha az ember ad, akkor kapni is fog!

 Köszönettel,

 Dr. Kovács Péter

Itt elérhető egy videó a díj átadásáról és látható benne egy kisfilm, a Darnó-Hús mindennapjairól:

Az év üzletembere presztízs díj 2017, Kisfilm a díjátadón

Kovács Péterről és a cégről bővebben weboldalunkon olvashatsz, mely az alábbi linken elérhető: www.darno-hus.hu

 Ha tetszett az írásunk, akkor kövess és kedvelj minket Facebook-on, Instagram-on vagy YouTube-on.

A bejegyzés trackback címe:

https://darnohus.blog.hu/api/trackback/id/tr5213738932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

11083854_759294404167138_882433186982972143_n.jpg

Történetünk:

Vállalkozásunk története 1989-re nyúlik vissza, több mint két évtizede gyártunk húsipari temékeket. Az első időkben a környékbeli öreg böllérektől tanultunk, természetesen a receptúráink azóta a vásárlók igényeinek megfelelően fejlődtek, de az üzemben készülő termékek ízvilágát azóta is a hagyományos szigetközi receptek határozzák meg.

süti beállítások módosítása