Darnó-Hús

Csak olyan termék hagyhatja el üzemünk területét, amelyet legkedvesebb barátunknak is jó szívvel ajánlunk.

A sztárok legkedveltebb kolbásza:

A Darnó-Hús nem csak az Országházban aratott sikert!

 img_3941.JPG

Buday Péter, Növényi Norbert, R. Kárpáti Péter, de még maga a Príma Primissima Díjas Hegedűművész, Mága Zoltán is tiszteletét tette a Darnó-Hús állófogadásán, melyet az immáron 4. alkalommal elnyert Magyar Termék Nagydíj ünnepélyes átadását követően adott a 100% magyar tulajdonban lévő magyar húsüzem.

img_3887.JPG

Az M1-es autópályán Győr felé vesszük az irányt, és jó pár kilométer megtétele után, kis utakon, ahol szinte az ember azt gondolná, már madár sem jár, egyszer csak kilyukadunk a Szigetköz egyik ékességénél, a mindössze 1524 lelket számláló Darnózseliben. Itt található az az üzem, amelyet egy magyar család álmodott meg. Megálmodta, és megvalósította. A kis családi vállalkozásként induló húsüzem ma már szinte az összes közért, és nagyobb hálózatlánc polcait tölti meg hétről –hétre friss, minőségi magyar termékekkel: a palettán a sütőkolbásztól kezdve a házi májason át, egészen a szigetközi gépsonkáig szinte minden megtalálható mely egy jó ebédhez, vagy akár egy kiadós reggelihez szükséges.

Az idei év kasszasikerét viszont két termékcsalád – a Darnói Disznótoros és a Darnói Turista – érdemelte ki, melyek idén elnyerték a Magyar Termék Nagydíjat is, ezzel a Darnó-Hús már hat Magyar Termék Nagydíjas termékcsaláddal büszkélkedhet.

A díjátadó után a cég örömében osztozhattak a magyar média kiemelt szereplői is: Bárdosi Sándor olimpiai bajnok ezüstérmes birkózó hangsúlyozta, nem tudják elégszer felhívni a figyelmet arra, mennyire fontos a jó minőségű húsok és felvágottak fogyasztására. Ez nemcsak az élsportban fontos, de a mindennapi életben is kiemelkedő szerepet kéne játszania, hogy tudjuk mi is kerül valóban az asztalra.

img_3893.JPG

Buday Péter mesterszakácsról mindenki tudja, él-hal a disznóságokért. Elmondta, hogy finom ételt csak akkor tud főzni az ember ha az alapanyag amit használ, 100% tisztaságú.

img_3892.JPG

Mága Zoltán, és Növényi Norbert is erősítik a kolbászimádók csapatát: a disznótoros asztal mellett mindenki igazán jóízűen beszélgetett, miközben a Darnó-Hús csapata boldogon nézhetett körbe, hiszen ezért dolgoznak napról-napra.

img_3906.JPG

„Darnó-Hús, ahol a vásárló számít!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://darnohus.blog.hu/api/trackback/id/tr9712732510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

11083854_759294404167138_882433186982972143_n.jpg

Történetünk:

Vállalkozásunk története 1989-re nyúlik vissza, több mint két évtizede gyártunk húsipari temékeket. Az első időkben a környékbeli öreg böllérektől tanultunk, természetesen a receptúráink azóta a vásárlók igényeinek megfelelően fejlődtek, de az üzemben készülő termékek ízvilágát azóta is a hagyományos szigetközi receptek határozzák meg.

süti beállítások módosítása